Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kötne legjobbjával az Ajax – sajtóhír

Annak ellenére, hogy múlt nyáron kis híján a távozás mezejére lépett, holland lapinformációk szerint az Ajax csapata továbbra is karmesterével képzeli el a jövőt…

A Voetbal International értesülései szerint az Ajax Amszterdam együttese készen áll arra, hogy új szerződést ajánljon a csapat egyik legnagyobb húzóembere, Donny Van de Beek számára.

A 22 éves holland válogatott karmester a tavaly a BL-elődöntőig menetelő Ajax színeiben a 2018-2019-es szezon során 57 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és a fantasztikus hadjáratot produkáló amszterdami gárda húzóembere volt, noha a legtöbb médium sokkal inkább a Barcához szerződő Frenkie de Jongot, illetve a Juventushoz távozó Matthijs de Ligtet kapta fel a csapatból.

Van de Beek megszerzése iránt a nyáron a Real Madrid csapata mindvégig komoly érdeklődést mutatott, és sokáig úgy tűnt, hogy a holland tehetség a “királyi gárda” játékosa lehet, azonban erre a szezonra még maradt az Ajax alkalmazásában.

Aktuális szerződése még 2022-ig köti őt az amszterdamiakhoz, akik nem titkoltan még jobb feltételek mellett szeretnék játékosukat további évekig soraikban tudni.