Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane-nak maradt hiányérzete a derbi miatt!

Csalódott ugyan nem volt a blancók trénere az Atlético Madrid elleni meccset követően, hiányérzete azonban mégis akadt, és erről a sajtótájékoztatón is szót ejtett. 

Obalk földöntúli bravúrja Benzema fejesénél (Kép: as.com)

“Talán többet érdemeltünk volna!” – Kezdte Zidane utalva arra, hogy a meccs helyzetét a találkozó vége felé Karim Benzema fejese jelentette, amelyet talán csak Jan Oblak tudott kivédeni

“Összességében büszke vagyok a csapatomra, gratulálok a játékosoknak. Talán bizonyítottuk, hogy újra versenyképesek vagyunk. Külön öröm az újabb kapott gól nélküli találkozó!” – Folytatta a francia szakember.

“Nem minden az intenzitásról szól! Sokkal fontosabb, hogy megmutattuk, hogy erős csapat tudunk lenni védekezésben is, hiszen nem igazán adtunk lehetőséget az Atléticonak. Elől nem voltunk kellően kreatívak, de ettől még boldogok vagyunk a teljesítményünket illetően.” – Tette még hozza a blancók trénere, akivel lényegében egyet értett a csapatkapitány Sergio Ramos is.

“Az Atlético elleni meccsek mindig is a fizikai ütközetről szólnak. A Wanda Metropolitano az egyik legnehezebb hely, ahol csak pályára léphetsz. Itt nem sok lehetőséged van támadni, hiszen szinte helyet sem hagynak hozzá. Örülünk annak, hogy nem kaptunk gólt, hiszen nagyon keményen dolgozunk a védekezésünkön. Ez egy jó visszajelzése annak, hogy jó úton járunk. Természetesen nem vagyunk boldogok az egy pont miatt, hiszen hármat szerettünk volna, de ettől még úgy gondolom jó teljesítményt nyújtottunk.” – Így a klasszis középhátvéd.