Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Rebrov értékelt a vereség után

A Ferencváros 3-0-ra elveszítette a Ludogorec ellen a második csoportmeccsét az Európa-ligában, annak ellenére, hogy a közelmúltban a BL-selejtezőkben kétszer is sikerült legyőzni a bolgár bajnokot…

A magyar bajnok Ferencváros ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov a következőképpen értékelt a lefújás után:

“Arra kértem a fiúkat, hogy felejtsék el azt a két júliusi találkozót. Illetve annyi erőt merítsenek belőlük, hogy igenis képesek legyőzni egy ilyen szintű ellenfelet. A nyáron kétszer felülmúltuk őket, de erős csapat a Ludogorec, akkor is az volt, hát még most… A játékosok önbizalmának jót tehetett a két mérkőzés, de a gyors gól ezúttal sok mindent átírt. A szünetben az öltözőben arról beszélgettünk, hogy emberelőnyben próbáljuk minél nagyobb nyomás alá helyezni a vendégeket, s ha sikerülne gólt szereznünk, lendületbe jöhetünk.  Sajnos ez nem jött össze, a Ludogorec pedig van olyan jó csapat, hogy ezt kihasználja. Nem véletlenül van ott szinte minden évben a csoportkörben. Az ellenfélnél minőségi játékosok vannak, nem a mi szintünkhöz hasonlítom őket, hanem azokéhoz, akikkel idehaza találjuk szembe magunkat hétről hétre. A Ludogorec futballistái rendkívül labdabiztosak és magabiztosak. Ezt ezúttal is bizonyították…”

A Ferencváros az október 24-i folytatásban a két meccsről nullapontos CSZKA Moszkva otthonában folytatja csoportkörös szereplését.