Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Évtizedek óta ez a leggyengébb Manchester United”

A Manchester United sorozatos botladozásai után a minap kemény szavakkal illette őket a Liverpool egykori Aranylabdás angol támadója…

A Manchester United lemaradása már most 12 pont a középmezőnyben az éllovas Liverpooltól, Michael Owen szerint pedig mindez nagyban a menedzser, Ole Gunnar Solskjaer számlájára róható fel:

“A MU jelenleg egy középcsapat, nem gondolnám, hogy ott lesznek az első hatban. Az elmúlt években folyamatosan gyengülnek, pedig már azt hinni az ember, hogy nem lehetnek rosszabbak, és mégis mindig sikerül. Meggyőződésem, hogy a mostani csapatnál gyengébbek soha nem voltak az elmúlt évtizedekben. Úgy gondolom, hogy Solskjaer gyengítette a csapat, múlt nyáron Sánchez, Lukaku, Herrera vagy Smalling hagyta el az együttest, akik most mind hiányoznak, és nem hinném, hogy egyhamar ki tudják heverni.”

A Manchester United csapata hét forduló után mindössze a tizedik helyet foglalja el az angol bajnokságban (Premier League), és a nem túl erős Európa-liga csoportjában is csupán négy pontot szerzett az első két meccsen.