Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Ibrahimovic visszatérhet a Serie A-ba

Zlatan Ibrahimovic-ra az idei őszön még komoly kihívás vár, lévén klubjával, a Los Angeles Galaxyvel bejutott az MLS rájátszásába. Azonban nagyon úgy fest, hogy a már 38 esztendős svéd sztár még mindig nagyon sok erőt érez magában a folytatást illetően.

Zlatan Ibrahimovic 2018 tavaszán hagyta maga mögött az európai topfutballt, ugyanis a Manchester Unitedtől az LA Galaxyhez igazolt. Tavaly nagy sikerrel és lelkesedéssel robbant be az „Angyalok Városában”, ám az MLS megnyerésére nem sok esélye volt csapatával. Idén sem feltétlenül a Galaxy a legjobb gárda a mezőnyben, ám a rájátszásban szinte bármi megtörténhet.

Ibrahimovic szerződése december 31-én lejár, és egyelőre még nem mutatott igazi hajlandóságot arra, hogy hosszabbítson a Los Angeles-i klubbal. Sőt, a minap egy nagyon érdekes interjút adott az egyik nápolyi napilapnak. Az Il Mattinoban ma reggel megjelent írás szerint Ibra utalt arra, hogy akár szívesen játszana is újra korábbi mestere, Carlo Ancelotti irányítása alatt, akivel még a Paris Saint-Germainnél dolgoztak együtt korábban:

„Örülnék, ha újra összejönnék Carloval. Nagyszerű ember, és nagyszerű edző. Nem lenne gond számomra Olaszországban játszani. Sokkal jobb lennék, mint azok, akik ott vannak.”

– a januári transzferablak slágertémájához van szerencsénk?