Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltás az NB I-ben is – HIVATALOS

Nem csak a topbajnokságban használja ki a kéthetes bajnoki szünet által nyújtott lehetőséget az edzőváltásra egy-egy gyengébben szereplő együttes, hanem immár hazánkban is megtörtént az első menesztés a mostani időszakban…

A 12 csapatos magyar bajnokság (OTP Bank Liga) hatodik helyén álló Kisvárda csapata némi meglepetésre (?) az edzőváltás mellett döntött, miután a jó rajt után az együttese Miriuta László irányításával az elmúlt négy fordulóban csupán egyetlen pontot gyűjtött be.

A kiszivárgott információk szerint a két fel “futballról alkotott elképzelései különböztek”, ezért a csapat hivatalos honlapján megjelentek szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

“A mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontottunk vezetőedzőnkkel, Miriuta Lászlóval. Klubunk és a vezetőedző futballról alkotott elképzelései különböztek, és elébe szeretnénk annak menni, hogy a felek között kialakult korrekt viszonyt a későbbiekben valami megfertőzze. A keddi megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy megköszönve Miriuta László nálunk végzett munkáját, elválnak az útjaink egymástól. Egyúttal ezzel is lehetőséget biztosítunk Miriuta Lászlónak, hogy a csapatunkkal elért jó eredményeket meglovagolva, a későbbiekben, akár már a közeljövőben új csapatot találjon magának. Ehhez és a további karrierjéhez is nagyon sok sikert kívánunk” – fogalmaz a Kisvárda közleménye.