Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Messi félt, Neymar Madridba igazolásától

A nyári átigazolási szezon egyik legfelkapottabb témája volt a brazil Neymar klubváltása. A Paris Saint-Germain csatára szinte biztosan klubváltás előtt állt, csupán csak az tűnt kérdésesnek, hogy végül a Real Madrid, vagy az FC Barcelona lesz-e a befutó.

Ám mint végül kiderült, Neymar még maradt a PSG-ben, ahol a korábbi nyílt távozási szándéka ellenére is igyekszik bizonyítani. Az elmúlt hetekben, a korábbi barcelonai társak elismerték, hogy bizony nagyon várták vissza a brazil játékost, és csalódásként élték meg az elmaradt átigazolást.

A Barcelona sztárja, Lionel Messi azonban egy kicsit más szögből közelíti meg az elmaradt transzfert. Ugyanis az argentin gólvágó szerint, ha hozzájuk nem is került Neymar, legalább a Real Madridé sem lett:

„Egy pillanatig arra gondoltam, főleg az idei transzfer ablakban, hogy ha Neymar nem tud hozzánk jönni, akkor a Real Madridba fog, mivel nagy vágya volt a távozás. Többször is megmutatta, hogy el akarja hagyni Párizst. És azt hiszem, hogy ezért Florentino Pérez és a Real Madrid tett is valamit.”

– próbálta meg értékelni a nyár eseményeit Messi, a katalán nemzetiségi rádió riporterének.