Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi majdnem elhagyta a Barcelonát néhány évvel ezelőtt

Messi egy korábbi interjújában nem csak arról beszélt, hogy Neymar hibát követett el azzal, hogy a PSG-be igazolt, de arról is, hogy néhány évvel ezelőtt ő is majdnem elhagyta a Barcelonát.

Forrás: AS

Lionel Messi egy nagyobb interjút adott a RAC1 spanyol rádiócsatornának, ahol Neymar mellett arról is szó esett, hogy volt idő, amikor fontolóra vette a távozást a Barcelonából.

Az argentin támadó a 2013/14-es szezonban áll közel ahhoz, hogy eligazoljon a katalán gárdából, amikor nyilvánosságra került az adócsalási ügye.

“Voltak idők, amikor a körülmények miatt fáradtnak éreztem magam. Többször volt ilyen, de leginkább 2013-ban és 2014-ben, amikor problémám volt a spanyol adóhatósággal. Akkor arra gondoltam, hogy távozom. Nem a Barcelona, hanem Spanyolország miatt, mert nem akartam az országban maradni. Tudom, hogy több csapat is szívesen látott volna a keretében, de hivatalos ajánlatot sehonnan sem kaptam, mert mindenki tudta, hogy igazából nem akarok eligazolni.”

Az évek során sok pletyka felmerült már arról, hogy Messi eligazol, többek között hírbe hozták már a Manchester Cityvel és az Interrel is, de az argentin maga beszélt arról, hogy nem akarja elhagyni a Barcelonát.