Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ter Stegen tisztázta a Neuer és közte zajló vitát

Mint ismert, a két kiváló német kapus között egy kisebb vita alakult ki az elmúlt időszakban, most azonban a Barcelona portása helyre tette a dolgokat.


Marc-André ter Stegen nyilatkozott a holnapi argentinok elleni barátságos mérkőzés előtt, az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatón, ahol tiszta vizet öntött a pohárba a közte és Manuel Neuer között zajló rivalizálásról.

Nincs köztünk nézeteltérés, nincs köztünk semmiféle vita, és nincs az a helyzet, amely miatt négyszemközt le kellene ülnünk beszélgetni egymással. Egyébként is minden nap beszélünk, amikor a válogatottnál vagyunk, és egy teljesen egészséges, profikra jellemző kapcsolat van köztünk. Kiváltságosabb helyzetben van, hiszen őt tekintik a 2020-as Eb első számú német kapusának. Ezért nekem sokkal többet kell bizonyítanom. Higgyék el nekem, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy hosszú távon én legyek a Nationalelf első számú hálóőre. Mindazonáltal nekem az a legfontosabb, hogy a csapat sikert érjen el” – mondta maximális higgadtsággal a Barcelona kapusa.