Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern klasszisa januárban még biztos nem távozik – sajtóhír

Az utóbbi időben kiszorult a kezdőből a német világbajnok középpályás, Thomas Müller, azonban hiába a kevés játéklehetőség, a télen még nem távozna.


Thomas Müller elégedetlen jelenlegi helyzetével a Bayern München csapatánál, viszont még a januári átigazolási időszakban nem távozna szeretett klubjától, hanem tisztességgel végigdolgozná az egész idényt, a Bild információi szerint. A német támadó középpályás szerződése a következő szezon végén lejár a bajor sztárcsapatnál, és mivel kiszorult a kezdőből Niko Kovac irányítása alatt, többek között Coutinho érkezésének is köszönhetően, így átgondolja jövőjét.

A 30 éves játékos az idei idényben háromszor lépett kezdőként pályára a Bundesligában, valamint négyszer csereként, a Bajnokok Ligájában pedig mindössze 8 perc jutott neki a két találkozón.

Müller még 2008-ban debütált a Bayern Münchenben első csapatában, azóta pedig 495 meccsen 186 találatot és 171 gólpasszt jegyzett a klub színeiben.

“Az utóbbi 5 mérkőzésen volt egy trend megfigyelhető, ami nem tetszett nekem. Ha az edzői stáb csak csereként számít rám a jövőben, akkor át kell gondolnom a helyzetem. Túlságosan nagyravágyó vagyok, hogy ne tegyem ezt” – nyilatkozta korábban a világbajnok játékos.