Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger: “Hazard nem helyettesítheti Ronaldót”

Arsene Wenger a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy nem hisz abban, hogy Eden Hazard képes lesz helyettesíteni Cristiano Ronaldót a Real Madridban. 

Forrás: bleacherreport.com

Arsene Wenger nem vállalt el új edzői megbízatást, mióta 2018-ban menesztették az Arsenal éléről. A francia szakember azonban nem tűnt el teljesen, és legutóbb a beIN Sport tv-csatornának adott interjút, amiben Eden Hazardról és a Real Madridról is szó esett. Wenger szerint a belga nem lesz képes helyettesíteni Ronaldót, és egy megbízható gólszerzőre lenne szüksége a királyi gárdának.

“Hazard lehet a válasz a Real Madrid problémáira, de az biztos, hogy nem helyettesítheti Cristiano Ronaldót. Ő nem fog tudni 50 gólt szerezni egy évben, mert egyszerűen nem ilyen a játékstílusa. Hazard egy kivételes játékos, de inkább helyzeteket teremt, bár a nagy meccseken képes odatenni magát a befejezéseknél is, és abban is biztos vagyok, hogy a Real Madrid még nem látta az igazi teljesítményét. Mindemellett a csapatnak nagy szüksége van egy megbízható góllövőre, hiszen már Karim Benzema is 32 éves. 

Hazard szeptember közepén tudott csak először pályára lépni tétmérkőzésen a Real Madrid színeiben, és nagyon nehezen ment eddig neki a beilleszkedés, ám a legutóbbi, Granada elleni bajnokin végre sikerült megszerezni az első gólját tétmérkőzésen, sőt még egy gólpasszt is kiosztott.