Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyértelmű a Spurs sztárjának célja – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint minden bizonnyal januárban elhagyhatja a Tottenham csapatát az Észak-londoniak lejáró szerződésű karmestere a Real Madrid kedvéért…

A Marca legfrissebb értesülései szerint Christian Eriksen meghozta döntését, és a dán irányító már januárban el szeretné hagyni a Tottenham csapatát, hogy a Real Madrid színeiben folytathassa pályafutását.

A “királyi gárda” már az elmúlt nyáron is megkörnyékezte Eriksent, azonban a londoniak hallani sem akartak az eladásáról, mert akkor még bíztak a hosszabbításában, ami viszont azóta sem történt meg, és minden jel arra mutat, hogy már nem is képzeli el náluk a jövőjét. Így aztán az ingyenes váltás helyett januárban utoljára még némi juttatást kaphatnak érte.

Eriksen iránt nemrég a MU komoly érdeklődéséről számoltunk be, de a nemzetközi sajtóhírek szerint az Atlético Madrid és a Juventus is élénken követi további sorsát.

A 27 éves irányító középpályás 2013 óta áll a Tottenham alkalmazásában, azóta 285 pályára lépés alatt 67 gólt szerzett a klub színeiben.