Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: Dzsudzsák őszintén értékelt az azeri meccs után

A magyar válogatott kiszenvedte tegnap a három pontot Azerbajdzsán ellen a hazai Európa-bajnoki selejtezőn, így az utolsó két forduló előtt még mindig élnek a továbbjutási esélyeink…

A horvátok elleni súlyos fiaskó és az azeriek elleni szenvedős győzelem viszont igencsak azt mutatja, hogy valami nincs rendben, mindezt a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs magatartása is alátámasztotta, aki feldúltan hagyta el a játékteret és lecserélése után kezet sem fogott Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, majd a következő problémáról beszélt:

“Kár belemennünk különböző elemzésekbe, nehéz heten vagyunk túl. Nem volt még módom megköszönni a sok szurkolónak, aki kijött Horvátországba, valamint azt is szeretném megköszönni, hogy ennyi gyerek kilátogatott ma. Nem vagyok ideges. El kell felejtenünk ezt, hála istennek lezártuk egy győzelemmel. Picit fellélegezhetünk, aztán talán novemberben újult erővel sikerül kiharcolni a továbbjutást. A héten kibuktak olyan dolgok, amiket mindenképp kezelnünk kell. Jól kezdtünk, de a második félidei játékunk az kevés lesz, úgyhogy ezt is helyre kell tennünk.”

A magyar válogatott utolsó mérkőzésén, november 19-én Wales vendégeként léphet pályára.

A csoport aktuális állása