Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guzmics Richárd hazatért – HIVATALOS

A korábbi híreknek megfelelően, Guzmics Richárd a minap január 1-jétől érvényes szerződést írt alá a jól teljesítő NB I-es klubhoz…

A Mezőkövesd csapata a hétfői napon bejelentette, hogy szerződést kötöttek a január 1-jétől szabadon igazolható magyar válogatott hátvéd, Guzmics Richárddal, aki jelenleg még a szlovák bajnoki címvédő Slovan Bratislava alkalmazásában áll a naptári esztendő végéig.

“Hiányzott, hogy Magyarországon legyek, hiszen ahogyan említettem, hosszú légiós időszak áll mögöttem. A Mezőkövesd játélstílusa és az a futball, amit játszik, rendkívül tetszik, és úgy gondolom, hogy teljes mértékben passzol hozzám. Kuttor Attila személye perdöntő volt, hiszen vele együtt futballozhattam a Haladásban. Egymás mellett játszottunk, nagyon sokat segített, igazi mentor volt. Azt várom, hogy a közös munkánk hasonlóan sikeres legyen, mint Szombathelyen, ahol bronzérmet szereztünk együtt.”

A szombathelyi nevelésű hátvéd 2014-ben hagyta el a Haladás csapatát, Lengyelország és Kína után pedig január óta a Slovan Bratislava együttesét erősíti, mellyel az elmúlt szezonban megnyerték a szlovák bajnokságot (Fortuna Liga) a DAC előtt és kvalifikálták magukat az Európa-liga csoportkörébe.