Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem engedi el télen hátvédjét a Tottenham – sajtóhír

A Spurs ragaszkodik játékosához, ugyanis jelenleg nem túl sok alternatívája van a jobbhátvéd posztra.


A Tottenham nem engedné el a januári átigazolási időszakban hátvédjét, Serge Auriert, a Tuttosport információi szerint. Az elefántcsontparti védő már a nyáron is elhagyta volna a klubot, hiszen az elmúlt idényben mindössze 17 mérkőzésen kapott lehetőséget, Mauricio Pochettino mestertől. Azonban ragaszkodtak játékosukhoz, hiszen az első számú jobbhátvéd, Kieran Trippier, az Atlético Madridba szerződött. A 26 éves játékos előtt így megnyílt az út a kezdőcsapatba, viszont csak négy mérkőzésen szerepelt, három Premier League és egy Bajnokok Ligája találkozón.

A poszton a fiatal Kyle Walker-Peters vethető be még rajta kívül, a fiatal angol azonban augusztus óta nem játszott, az argentin szakember pedig Davinson Sánchez és a középpályás Moussa Sissoko bevetésével is próbálkozott a poszton, de nem sok sikerrel. Ezért is ragaszkodnak az elefántcsontpartihoz, és nem engednék őt el még egy megfelelő ajánlat ellenére sem.

Sajtóhírek szerint az AC Milan erőteljesen érdeklődik Aurier iránt, aki hajlana is a váltásra, hiszen mindezek ellenére is a cserepadot koptatja, és Ő mindenképpen játszani szeretne, ezért sem váltott csapatot a nyáron, mert több játékidőt ígért neki Pochettino és a vezetőség is.