Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Cristiano Ronaldo jobb játékos, mint Pelé”

Cristiano Ronaldo a héten szerezte meg karrierje 700. találatát, amellyel ismét beírta magát a futball történelemkönyvébe. Most az ügynöke, Jorge Mendes osztotta meg véleményét legnagyobb ügyfeléről. 

Forrás: AS

Jorge Mendes igazi sztárügynök, rengeteg híres labdarúgó ügyeit és átigazolásait intézi, de talán a legnagyobb ügyfele és felfedezettje Cristiano Ronaldo. A portugál szakember most az olasz Tuttosportnak adott interjújában méltatta a Juventus támadóját, aki a héten megszerezte pályafutása 700. találatát. Mendes szerint kevés focista ér el ilyen szintet karrierje során, és bár Pelé számaitól még jócskán messze van, mégis úgy gondolja, hogy CR jobb játékos, mint a brazilok legendája.

“A számok nem hazudnak, és teljesen világos, hogy Cristiano a rekordjai miatt a futball történetének legjobb játékosa lett, magasan vezetve a második legjobb (Pelé – szerk.) előtt. Csak rá kell nézni, hogy mennyi mindent ért el Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és természetesen Portugáliában.”

– nyilatkozta kisebb elfogultsággal Mendes.

Pelé a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült, mert jelenleg úgy tartják, hogy karrierje során összesen 1281 gólt szerzett.