Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milner: „Messivel szemben hülyének érzed magad”

Nagyon érdekes véleményt formált meg az angol listavezető Liverpool veterán középpályása, James Milner. A korábbi angol válogatott játékos szerint hiába vannak most ők Európa trónján, Lionel Messinél aligha van nagyszerűbb játékos a pályán.

A 33 esztendős Milner a pályafutása során már többször is összeakadt az FC Barcelona csapatával. Korábban a Manchester City, majd idén tavasszal a Liverpool mezében. A „Vörösökkel” egy nagyon simán elvesztett odavágót követően csodát hajtottak végre, és teljesen megsemmisítették a Barcát az Anfielden rendezett visszavágón. A második meccsen az első felvonásban tündöklő Messi alig tudott megmutatni valamit is a tudásából.

Milner a válogatott szünetben ráért nyilatkozni a BT Sports-nak, ahol az argentin szupersztárral kapcsolatos élményeiről mesélt:

„Messivel szemben könnyen hülyének érezheted magad, mert nehéz gyorsan, de összezárt lábakkal futni, de hát erre kényszerít. Az első meccs eredménye nem tükrözte a pályán látott képet. A futball időnként nem igazságos. A visszavágón szerencsére újjáépítettük magunkat, és bosszút álltunk, de az a vereségük nem ártott Messi nagyságának.”

– anekdotázott egyet az angol játékos.