Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: kiderült, hogy Icardi haragszik-e az Interre

Sokévnyi trófeamentes harmónia után hosszú szenvedésbe került, mire az argentin Mauro Icardi le tudott lépni az Internazionale együttesétől. A különc támadó a Paris Saint-Germainben kötött ki, igaz egyelőre csak kölcsönben. Lássuk élménybeszámolóját!

Pontosabban először is lássuk a számokat! A 26 esztendős Icardi eddig két-két Ligue 1 és Bajnokok Ligája meccsen lépett pályára a PSG-ben. Az argentin támadó mindkét sorozatban egy-egy gólnál jár, és egészen jól beleillik Thomas Tuchel vezetőedző csapatába, játékán nem érződik gőgösség.

A viharos milánói éveket követően úgy látszik, hogy tisztul a kép Icardi körül, még ha nem is biztosított a hosszú távú nyugalma a szezon végén lejáró kölcsönadása miatt:

„Minden automatikusan újraindult annak ellenére, hogy folyamatosan dolgoznom kellett, mert bonyolult nyaram volt, és mert nem voltam száz százalékos, amikor Párizsba érkeztem. A legjobb módon fogom megélni a lehetőséget. A pályán profiként mindent megteszek, hogy megvédjem az új mezemet. Az Internek pedig csak a legjobbakat kívánom. Jó esélyük van-e a scudettora? Van egy olyan edzőjük, aki nyerni akar, és a játékosok ugyanazt akarják.”

– kedveskedett előző munkaadójának, az önmagát újraépítő Icardi.