Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nápolyból csábítanák haza a középpályást!- Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap beszámolója szerint a Real Madrid figyelmét igencsak felkeltette Fabián Ruiz. A Napoli középpályásának megvétele a blancók rövid távú tervei között szerepel.

(Kép: as.com)

Madridban remélik, hogy már a spanyol nagy válogatottban is számításba vett 23 esztendős középpályás szívesen mondana igent a “királyi gárda” hívószavára, még akkor is, ha nápolyi szerződése 2023-ig szól.

A Real Betistől a Napolihoz szerződő játékos megvételét viszont nehezíti a Napoli “öntörvényű” klubelnökének, Aurelio De Laurentiisnek a személye, aki köztudottan szereti a maximálisnál is nagyobb áron eladni csapata legjobbjait.

De Laurentiis állítólag maga is tart attól, hogy Ruizt európa élklubjai keresik majd, éppen ezért új szerződést ajánlana a spanyolnak, benne egy 100-120 millió euró körüli kivásárlási árral.

Az As arról is ír, hogy a Real már a mögöttünk hagyott nyáron is érdeklődött Ruiz iránt, ám akkor még csak puhatolóztak a blancók. A neves madridi sportlap szerint a felek legközelebb a következő nyáron ülhetnek tárgyalóasztalhoz. Mindez azonban már csak  De Laurentiis miatt sem ígérkezik könnyű menetnek madridi szempontból.