Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves kegyetlenül beszólt a párizsiaknak!

Az előző két szezont a Paris Saint-Germain alkalmazásában töltő brazil futballista a minap egy magazinnak adott interjújában a francia fővárosbeli hétköznapokat ecsetelte…

Jelenleg a Sao Paulo csapatában futballozó, brazil jobbhátvéd Dani Alves 2017 júliusa és 2019 augusztusa között futballozott a Paris Saint-Germain csapatánál. A 36 éves játékos most a GQ magazinnak mesélt arról, hogy miként élte meg a párizsi kalandot:

“Egy egészen érdekes kulturális sokk volt. Párizs egy feszültséggel teli város. Nem nagyon szeretem. Ha Párizsba mész egy hétre pihenni, akkor az lesz életed kalandja. Ennél több, már idegesítő. Kicsit emlékeztet Sao Paulóra. De ott, Párizsban kib*szottul rasszisták. Nem velem, de tudom, hogy a barátomnak miket mondtak.”

A rutinos labdarúgó azt megelőzően emlékezetes éveket töltött el az FC Barcelona alkalmazásában, és emlékezhetünk rá, hogy a katalánok játékosaként a spanyolországi pályákon is időnként rasszista megnyilvánulások áldozata lett, volt hogy banánnal dobálták meg, ő pedig fogyasztott belőle.