Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Megvan az első amerikai meccs időpontja? – Sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a La Liga hamarosan hivatalosan is bejelentheti, hogy december 8-án spanyol bajnoki mérkőzést rendeznek az USA-ban.

(Kép: as.com)

Elsőként a spanyol El Confidencial számolt be arról, hogy a 16. játéknap rangadóját, a Villarreal – Atlético Madrid találkozót Miamiban, a Hard Rock Stadionban rendeznék.
Az értesüléseket az As című madridi sportnapilap is megerősítette.

Állítólag a két klub már bele is egyezett az amerikai helyszínbe.
“Remélhetőleg végre elérkezett az idő, és a Villarreal – Atletico találkozót meg tudjuk rendezni Miamiban. Az Atleti és mi is beleegyeznénk, így remélhetőleg megszületik a minden félnek megfelelő döntés.” – Idézi beszámolójában előbb az As a Villarreal klubelnökét, Fernando Roig-ot; majd Atletico-részről hozzáteszi, hogy a “matracosoknak” azért is tetszik az ötlet, mert bíznak szurkolótáboruk és márkájuk további bővítésében.

Ahogyan az As említi, Javier Tebas liga-elnök régi nagy vágya válhat így valóra, köszönhetően annak is, hogy a sportvezetővel hagyományosan jó kapcsolatot ápoló két klubról van szó.

A hírek szerint a La Liga éppen azon dolgozik gőzerővel, hogy miképpen kárpótolja a Villarreal szurkolóit, akik így elképzelhető, hogy nem hazai pályán láthatják kedvenceiket december 8-án.