Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fordulat! Hosszabbítana csatáraival a Juventus – sajtóhír

A korábbi értesülésekkel ellentétben, most mégis arról szól a fáma az olasz sajtóban, hogy jó eséllyel mégis maradhat a Juventus két argentin támadója hosszabb távra a csapat kötelékében…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál úgy tudja, hogy az idei szezon elején nyújtott megbízható teljesítménye okán az olasz rekordbajnok Juventus együttese szerződést hosszabbítani készül mindkét Paulo Dybalával és Gonzalo Híguainnal egyaránt.

A 25 esztendős Dybala egész nyáron a távozás gondolatával kacérkodott, az átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy a Manchester United vagy a Tottenham szolgálatába szegődjön, ám végül maradt a torinói klub alkalmazásában. A szakértők szerint CR7 mellett kevés lehetőség juthat neki, az utóbbi hetekben azonban több meccsen is kezdő volt, és megbízható teljesítményt nyújtott, az Inter elleni rangadó megnyeréséből góllal vette ki a részét.

A nála hat évvel idősebb Híguain nyáron a Chelsea-től való kölcsönből tért vissza a Juventushoz, akik azonban sokáig újabb kölcsönadási lehetőséget kerestek számára, ám végül nem tudtak megválni tőle. Sarri így elkezdte használni már korábbról is jól ismert játékosát, aki szintén az elmúlt hetekben találta meg a góllövő cipőjét, a BL-ben és a Serie A-ban egyaránt eredményes tudott lenni legutóbbi pályára lépés alkalmával.

A forrás szerint Dybala 2024-ig, Híguain 2022-ig kötné le magát a torinói egyesülethez, miután előbbi két, utóbbi újabb egy évvel toldaná meg mostani megállapodását.