Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: gólgazdag mérkőzésen győzte le az Inter a Sassoulót – videóval

Izgalmas mérkőzést játszott egymással a Sassoulo és az Inter az olasz bajnokság 8. fordulójában. A milánóiak már a zsebükben érezték a győzelmet, amikor a hazai csapat feltámadt, de végül kihúzták a végéig.

Forrás: Inter Twitter

Már a 2. percben megszerezte a vezetést az Inter Lautaro Martinez találatával, ám a 16. percben egyenlített a Sassoulo Berardi révén. A 38. percben azonban már ismét vezetett az Inter, ám most Lukaku talált be. A félidő vége előtt már háromgólosra növelték az előnyüket, amikor Marlon húzta vissza ellenfelét mezénél fogva a tizenhatoson belül, amiért az Inter büntetőt kapott. Lukaku állt a labda mögé, és értékesítette is a lehetőséget.

A második játékrész elején még az Inter játszott fölényben, de gólt nem sikerült szerezniük. Aztán a 70. percben ismét tizenegyest kapott az Inter, ám ezt most Lautaro Martinez végezhette el, de ő is belőtte a labdát a hálóba. A mérkőzés végére feléledt a Sassoulo, és a 74. percben Filip Djuricic szépített egy fantasztikus góllal, majd a 82. percben Jeremie Boga lőtt Handanovic mellett a hálóba. Bár itt veszélyben volt az Inter győzelme, végül kihúzták a lefújásig, és begyűjtötték a három pontot.

Sassoulo – Inter: 3-4 (1-3)
Gólszerzők: Berardi (16.), Djuricic (74.), Boga (82.) ill. Lautaro Martinez (2. 71. – büntetőből), Lukaku (38. 45. – büntetőből)
Sárga lap: Obiang (24.), Duncan (34.), Magnanelli (40.), Muldir (75.) ill. De Vrij (42.), Lazaro (76.), Bastoni (90+2.)
Kiállítás: – ill. –