Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Pochettino teljesen tanácstalan

Nagyon megtört valami a Tottenhamnél, amely a hétvégén sem tudott nyerni az angol bajnokságban. Ráadásul holnap ismét erőpróba vár a londoniakra, ugyanis a szerb bajnokot fogadják a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Azt suttogják Londonban, hogy a múltkori, Bayern München elleni gólzáporos fiaskó után, egy esetleges Crvena Zvezda elleni negatív meglepetés akár Mauricio Pochettino állásába is kerülhet. Állítólag az argentin szakember képtelen kezelni a csapaton belüli indulatokat, amelyek elsősorban a fizetések közötti különbségekre vezethetőek vissza.

Pochettinot a minap mégis furmányosan a januári transzferidőszakról kérdezték. A kirúgás szélén lévő menedzser azonban nem mert ígérgetni az új igazolásokat illetően, lévén ő is érzi, hogy jelenleg sokkal nagyobb problémája is van az átigazolásoknál:

„Nincs haszna annak, ha a januárról beszélünk. Túl messze van még, sok addig még a mérkőzés. De mennünk kell tovább, és készen kell állnunk arra, hogy mindent megtegyünk. Még ha elégedett is vagyok a csapattal, és elégedett vagyok a rendelkezésemre álló játékosokkal. Mint mindig, most sem tudom, hogy mi fog történni januárban. Ma még nem tudom elképzelni, hogy mi fog történni. Felelősséget kell vállalnunk, de ha megnyerjük ezután az összes mérkőzést, akkor miért kellene tennünk bármit is? Szükségünk van valamire, ami cselekvésre ösztönöz.”

– fogalmazott kissé költőien a „Sarkantyúsok” mestere.