Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Kemény kritikát kapott az Arsenal az MU-legendától!

A Manchester United korábbi kiválósága, Patrice Evra finoman szólva sem volt elragadtatva az “ágyúsok” Sheffield United ellen nyújtott teljesítményétől.

(Kép: goal.com)

“A Sheffield megérdemelten nyert, de az Arsenal már nem lep meg. A meccs előtt érezni lehetett, hogy ilyen eredmény születik.” – Így Evra a Sky Sportsnak.

“10 éve is azt mondtam, hogy az Arsenal olyan, mintha bébikről beszélnénk. Most sincs ez másképp, ha rájuk nézek. Ez az igazság! Pedig nem akarok tiszteletlen lenni! Jól néznek ki, jó ránézni a csapatra, de nem egy győztes típusú együttes. A legjobb játékosuk az a Matteo Guendouzi volt, aki nemrég még a francia másodosztályban játszott, és nem kap rendszeres lehetőséget idén. Szerintem sok korábbi játékos foghatja a fejét, hogy a csapatkapitányuk nem más, mint Granit Xhaka. Még egyszer mondom, tisztelem őket, főleg Aubameyangot vagy Lacazettet… De ha ezek a srácok nem lőnek gólt, nagy bajban vannak, és ez most is látszott.” – Folytatta az egykori kiváló balhátvéd, aki felidézett még egy érdekes történetet is.

“Mindig szerettem ellenük játszani, hiszen tudtam hogy nyerhetünk. Tökéletesen emlékszem, hogy amikor Robin van Persie-t leigazoltuk, kezet fogtunk, és üdvözlésképp mondtam neki, hogy ‘üdv a férfiak klubjában’. Először nem értette, de egy hónap után van Persie odajött hozzám, és a következőket mondta: ‘Patrice, igazad volt, most már tökéletesen látom mire gondoltál. “ – Így Evra.