Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A City kiütötte az Atalantát – videóval

A Bajnokok Ligája csoportkör harmadik fordulójában a C-csoportból a Manchester City az Atalantát szomorította, még a D-csoportban a Juventus .

C-csoport:

Manchester City – Atalanta 5-1 (2-1)
Gólszerzők: Aguero (34., 38. b.u.), Sterling (58.,64.,69.) ill. Malinovsky (28. b.u.)
Kiállítva: Foden (83.)

Jól kezdett a vendég olasz csapat, mi több Malinovsky tizenegyese után meg is szerezte a vezetést. Ám sokáig nem örülhettek, ugyanis a City sztárja Aguero (és Sterling) 10 percben belül megfordította a találkozót. Először a szélvész gyors szélső beadására érkezett tökéletesen az argentin, majd egy Sterling ellen elkövetett tizenhatoson belüli büntetőt értékesített, így Guardiola csapata már előnnyel vonulhatott a szünetre. Ezután a manchesteriek már nem adták ki a kezükből az irányítást, mi több váltottak még egy fokozatot. Legalábbis Sterling, aki a második játékrészben “cirka” 11 perc alatt szerezett egy mesterhármast. Guardiola csapata a hajárban ugyan megfogyatkozott Foden miatt, ám ez már nem osztott és nem is szorzott. A City a 3 továbbra is tabella élén található.

A mérkőzés összefoglalója:

https://hlfc.tostreamit.com/embed/N7Q6kaCHbf

Sahtar Donyeck – Dinamo Zagreb 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Konoplyanka (16.), Dodo (75.) ill. Olmo (25.), Orsic (60. b.u.)

D-csoport:

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen 1-0 (0-0)
Gólszerző: Morata (78.)

Bővebben itt.

Juventus – Lokomotiv Moszkva 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Dybala (77., 79.) ill. Miranchuk (30.)

Talán a hazai Serie A gigász fél vállal vette a mérkőzést az elején, ugyanis a moszkvai csapat nem ijedt meg, olyannyira, hogy a 30. percben meg is szerezte Miranchuk révén  a vezetést, melyet egészen a mérkőzés 77. percéig tartani is tudtak. Ám mikor már kezdték volna elhinni a bravúrt, érkezett Dybala és 2 perce és 2 gólja, mellyel már a Juventusnál volt az előny. Ez maradt is a végéig, így Sarri csapata visszavette első helyét a tabellán.

A mérkőzés összefoglalója:

https://hlfc.tostreamit.com/embed/l1Lg9ABCNL

Képek forrása: https://twitter.com/juventusfc, https://twitter.com/ManCity