Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid új sztárja: „Egy álmomat teljesítettem”

Nemcsak a közvélemény számára, de magának az érintettnek is komoly meglepetést okozott Zinedine Zidane, hogy tegnap este a Real Madrid kezdőjébe jelölte a 18 esztendős Rodrygot. A brazil szélső összességében a jobbak közé tartozott a mezőnyben.

A Santos-tól 45 millió euróért megvásárolt Rodrygo első alkalommal volt kezdő a Real Madrid felnőttcsapatában. A LaLigában eddig kétszer lépett pályára, mégpedig csereként. Az U20-as válogatott szélső a Bajnokok Ligájában most kapott először lehetőséget, és megmutatta, hogy Zidane továbbra is számolhat vele, ugyanis remekül megértette magát a pályán a társakkal.

Rodrygo végül 82 percet kapott a bizonyításra, helyére a még nála is drágább igazolás, Luka Jovic állhatott be. A fiatal játékos természetesen lelkesen nyilatkozott a soványka győzelem után:

„Azt edző azt mondta nekem, hogy élvezzem a játékot, teljesítsem a védekező feladataimat és hogy ha labdához jutok, akkor azt játsszam meg. Röviddel a kezdés előtt tudtam meg, hogy játszom, ez meglepett, és nagyon ideges voltam, de élveztem. Egy álmomat teljesítettem.”.

A Real Madridra idei első csoportkörös győzelme után pihenő vár, ugyanis a hétvégén elmarad az FC Barcelona elleni rangadója. A „Királyiak” következő meccse egy hét múlva lesz esedékes, a Leganés ellen.