Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: már a Manchesterben sem kell Bale!

Mindamellett, hogy a Real Madridban is a nemkívánatos személyiségek közé tartozik, állítólag már a sztárcsapatok sem igazán pályáznak Gareth Bale kegyeire.

A Manchester United korábban éveken át szemezett Gareth Bale Premier League-be történő visszacsábítására, azonban a walesi szélső végül mindig a Real Madrid játékosa maradt. A Bale-Mu pletykavonal már csak azért is maradt életben, mert a „Királyiak” hosszú ideje szeretnék elcsábítani az Old Traffordról Paul Pogbát. A világbajnok középpályásért pedig abban reménykedtek Florentino Pérezék, hogy nem kellene bankot robbantaniuk, hanem beszámíthatják a vételárba Bale-t is.

Azonban egyelőre mindenki maradt a helyén. Bale alig játszik a Realban, és csak golftudását csiszolgatja szabadidejében, míg Paul Pogba együtt vergődik a történelmi mélypontokat élő „Vörös Ördögökkel”.

A Mirror értesülései szerint a United már egészen konkrétan meg is üzente a Realnak, hogy egyáltalán nem érdekli őket a 30 esztendős támadó. Állítólag a manchesterieket nem is igazán Bale fásultsága zavarja, sokkal inkább sérülékenysége, ami most is partvonalon túlra űzi őt.

Gareth Bale szerződése 2022-ig érvényes a Reallal.