Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kirúgták az Udinese edzőjét – HIVATALOS

Az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) mezőnyének második felében elhelyezkedő Udinese gárdája az újabb vereséget követően az edzőváltás mellett döntött…

Az Udinese vezetősége a pénteki nap folyamán jelentette be, hogy azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Igor Tudor vezetőedzőt és segédjét, Jurica Vuckót.

A 41 esztendős horvát szakember, aki aktív pályafutása során közel egy évtizeden át volt a Juventus játékosa, márciusban került újból kinevezésre, és a tavalyi szezonban sikeresen tartotta bent a Friulianit a Serie A-ban, az idei szezonkezdet azonban nem sikerült a legjobban.

Az Udinese 10 forduló alatt 10 pontot szerzett 3-1-6-os mérlegének köszönhetően, ami önmagában még nem is lenne annyira rossz, de a legutóbbi két fordulóban a csapat 11 gólt szenvedett el az Atalanta elleni 7-1-es és az AS Roma elleni 4-0-s fiaskó jóvoltából, így a szakembernek repülnie kellett.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy vasárnap délután a Genoa elleni alsóházi rangadón ki ülhet le vajon a gárda kispadjára.