Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba Ibrahimovic – sajtóhír

December végén lejáró szerződése kapcsán alaposan beindult már a pletykaáradat Zlatan Ibrahimovic jövőjét illetően, akit a világsajtó gyakorlatilag napról napra egy-egy másik földrész különböző csapatával boronál össze…

A Corriere dello Sport legfrissebb információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) érdekelt Bologna csapatánál merült fel újabban a veterán Zlatan Ibrahimovic szerződtetésének lehetősége.

Az olasz középcsapat elnöke, Joey Saputo mindenképpen a klubhoz akarja csábítani és akár plusz szponzorokat is keres, hogy teljesíteni tudja a 38 éves svéd klasszis kimagasló bérigényeit. Az üzletet elősegítheti, hogy Ibra jó barátságot ápol a Bologna vezetőedzőjével, a súlyos betegséggel küzdő Szinisa Mihajloviccsal.

Ibrahimovic várhatóan távozása után a teljesség igénye nélkül már az argentin Boca Juniors, a szintén olasz Napoli, valamint az ausztrál Perth Glory csapatánál került elő a neve, legutóbb pedig arról írtunk, hogy Spanyolországban folytathatja pályafutását.

A rutinos világsztár korábban hét évet játszott már Olaszországban, megfordult a Juventus, az Inter és az AC Milan csapatainál is.