Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona játékosa az Inter első számú kiszemeltje januárban – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona és az Inter között továbbra is jó eséllyel létrejöhet egy régóta rebesgetett üzlet a januári átigazolási időszak során…

A Marca értesülései szerint a Barcelona rutinos középpályása, Arturo Vidal lesz az olasz Inter első számú célpontja a téli átigazolási időszakban. A milánóiak vezetőedzője, Antonio Conte személyesen kérvényezte a chilei klasszis szerződtetését, akivel korábban éveken át dolgozott együtt a Juventus csapatnál.

Vidal tavaly nyáron 18 millió euróért érkezett a Bayern Münchentől a katalánokhoz, aktuális szerződése 2021-ig érvényes, nemzetközi piaci értéke pedig 15 millió euró körül mozog. Korábban arról lehetett olvasni, hogy Ivan Rakitic is komolyan szerepel a milánóiak radarján, azóta a horvát középpályással szemben prioritást élvez a chilei, ráadásul a legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a Nerazzurri nem szeretné átengedni a katalánoknak tehetséges argentin csatárát, Lautaro Martínezt, akik így biztosan nem engednének el két középpályást is ugyanazon a csapathoz.

A rutinos chilei középpályás tavaly kiegészítőemberként 53 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, ezzel szemben a mostani szezonban a bajnokságban 248, a BL-ben csupán 51 perc játéklehetőséget kapott, ami ugyancsak elősegítheti a klubváltását.