Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Egy BL-győzelemhez sokat kell fejlődnünk!”

A katalánok Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája találkozóját megelőző hivatalos sajtótájékoztatón jelen volt Nelson Semedo. A portugál válogatott játékos az alábbi pontokat érintette nyilatkozatában. 

(Kép: fcbarcelonanoticias.com)

A Sparta elleni meccsről: 

“Fontos meccs ez a számunkra, hiszen továbbjuthatunk két körrel a csoportmeccsek vége előtt. Nyerni szeretnénk, ennek érdekében mindent igyekszünk is megtenni. Nehéz meccsre számítunk, különösen akkor, ha a prágai találkozóra gondolunk. Hazai pályán szeretnénk jobban futballozni, mint akkor tettük.” 

A csapatnak fejlődnie kell (…): 

“Nagyon is sokat kell még fejlődnünk… Különösen egy Bajnokok Ligája győzelemhez. Ki kell javítanunk a hibáinkat, és ezekre a legmegfelelőbb választ kell adnunk. A BL-ben van egy döntetlenünk két győzelem mellett, így nagyon nincs okunk a panaszra, de ettől még igaz, hogy sokat kell javulnunk minden téren.”

A Barca rossz idegenbeli formája, kitérve a hétvégi bajnoki vereségre:  

“Otthon igazán erős csapat vagyunk, nem kérdés, hogy eredményesebben és jobban játszunk. Idegenben persze mindig nehezebb, hiszen a hazai csapatoknak mindig nagyobb a motivációjuk is. Fontos, hogy minél előbb javuljunk a Camp Nou-tól távol, és elkezdjünk olyan eredményeket szállítani, mint hazai pályán.”

Arról, hogy balhátvédként kénytelen játszani mostanában: 

“Ott játszok, ahol az edző kéri tőlem. Igyekszek a legjobb tudásom szerint segíteni a csapatot. Az elmúlt két meccsen úgy érzem már egészen jól beilleszkedtem a bal oldalra, jól működtünk azon a szélen. Ahogy már mondtam, nekem az a legfőbb feladatom, hogy amikor pályára lépek, a csapatot segítsem.”