Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Nagyot küzdve nyert a Dortmund – videóval

A Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulója az F csoportban már hozott egy meglepetést és e mellé társult egy szenzációs meccs is. Még a G csoportban érvényesült a papírforma. 

Dortmund – Inter 3-2 (0-2)
Gólszerzők: 
Hakimi (51., 77.),Brandt (64.) ill. Martinez (5.), Vecino (40.)

Lautaro Martinez és Vecino révén az addig parádésan játszó Inter a szünetben még 0-2-ra vezetett, ám ezután “nagyot fordult a világ”. Ugyanis a Dortmund egy egészen más csapatként jött ki a pihenő után. Olyannyira, hogy 19 perc elteltével már ismét egál volt az állás. Először Hakimi, majd Brandt volt eredményes. Ám itt még nem álltak le Favre fiai, ugyanis Hakimi a 77. percben már a vezető gólt szerezte meg a németeknek. A hajrában az Inter már nem tudott mit kezdeni az ellentmondást nem tűrő Dortmunddal, így meglett a három pont. Ami azt jelentette, hogy a sárga-feketék feljöttek a Barcelona mögé a második helyre, hátrányuk pedig mindössze 1 pont.

A mérkőzés összefoglalója:

Hamarosan….

Lyon – Benfica 3-1 (2-0)
Gólszerzők: Andresen (4.), Depay (33.), Traore (89.) ill. Seferovic (76.)

A Lyon a szünetben már 2-0-ra ment, Seferovic szép góljának góljának köszönhetően ugyan a Benfica még reménykedhetett, ám Traore 89. percben szerzett hosszúba tekert gólja minden kérdést eldöntött. Győzelmével a Lyon továbbra is tapad az RB Leipzigre.

A mérkőzés összefoglalója:

Hamarosan….

 Képek forrása: https://twitter.com/bvb, https://twitter.com/OL