Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elvesztegetett Barca-tehetséggel erősítene a PSG

Ugyan elsősorban a méregdrága játékosvásárlásairól ismert a Paris Saint-Germain, azonban nehéz elmenni a tény mellett, hogy a párizsiaknak jó szeme van a fiatal, még kiaknázatlan tehetségekkel kapcsolatban is.

Állítólag a PSG illetékesei nem teljesen elégedettek Keylor Navas-szal, a Real Madridtól nyáron szerződtetett kapusukkal. A decemberben már 33 esztendős Costa Rica-i nemzeti hős pályafutása már egyébként is lefelé ívelőben van, és köztudott, hogy a Ligue 1 egyeduralkodója már évek óta kapusgondokkal küzd. Utoljára még a megbízható, ám méltatlanul elüldözött Salvatore Sirigu volt képes tartósan értékelhető produkcióra. Az olasz leváltó Kevin Trapp becsülete gyorsan kitelt, és tavaly Areola, illetve Buffon versengésének sem volt túl sok pozitív hozadéka.

Értesüléseink szerint a PSG a Bajnokok Ligájában is érdekelt Ajax kapuvédőjét, André Onanat nézte ki magának. A holland Telegraaf arról ír, hogy az amszterdamiak 50 millió euróért cserébe engedik csak el a 23 esztendős kamerunit. Az Ajax követelése logikusnak is tűnhet, ugyanis az egykoron a Barcelonában (2010 és 2015 között) nevelkedett Onana jelenlegi szerződése 2022-ig érvényes a klubjánál.