Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Spurs négyet vágott, kikapott az Atlético – videóval

A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Tottenham Hotspur magabiztos sikert aratott a Crvena Zvezda otthonában, míg az Atlético Madrid vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen ellen.

A Mauricio Pochettino által irányított londoniak könnyed sikere során a Son Heung-Min gólöröm helyett a kamerába nézett, és elnézést kért André Gomestől, akinek sérülést okozott a Premier League legutóbbi fordulójában. A Spurs az újabb három pontjának köszönhetően komoly lépést tett a továbbjutás érdekében – a csoport első helyezettje, a Bayern München már bebiztosította helyét a legjobb 16 között.

Crvena Zvezda – Tottenham Hotspur 0–4 (0-1).
Gólszerzők: Lo Celso (34.), Son (57., 61.), Eriksen (85.).

Borjan – Gobeljic (Jander), Milunovic, Degenek, Rodic – Petrovic, Jovancic (Canas) – García (Boakye), Marin, La Parra – Pavkov.

Gazzaniga – Foyth, Sánchez, Dier, Rose – Sissoko, Ndombélé – Lo Celso (Skipp), Alli (Eriksen), Son (Sessegnon) – Kane.

A találkozó videós összefoglalója:

A csoport aktuális állása:

Az első pontjaikat begyűjtő Leverkusen egészen elképesztő öngóllal jutott vezetéshez az Atléti ellen az első félidő végén: Thomas Partey rendkívül szerencsétlenül a saját kapujába fejelte a labdát. A második játékrészben aztán Diego Simeone változtatott a csapat összetételén, a német azonban megduplázták előnyüket, a hajrában pedig az emberelőny is csak a szépítésre volt elég a Matracosok számára.

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid 2–1 (1-0).
Gólszerzők: Thomas (41. – öngól), Volland (55.), ill. Morata (94.).
Kiállítva: Amiri (84.).

Hradecky – Weiser, Tah, Bender, Wendell (Retsos) – Aránguiz (Baumgartlinger), Demirbay – Bellarabi, Havertz (Dragovic), Amiri – Volland.

Oblak – Arias, Felipe, Hermoso, Lodi (Lemar) – Koke, Thomas, Saúl – Correa (Herrera) – Costa (Vitolo), Morata.

A találkozó videós összefoglalója:

A csoport aktuális állása: