Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Guardiola nem elégedetlen az elszalasztott lehetőség miatt

A Manchester City csak döntetlent ért el a Bajnokok Ligája legutóbbi játéknapján, ezzel egyelőre az angol gárda nem tudott bejutni a legjobb 16 közé…

Ennek ellenére Pep Guardiola egyáltalán nem volt csalódott a lefújást követően, hiszen a Manchester City még csak először vesztett pontot a csoportkörben, és így is minden bizonnyal csak idő kérdése lesz a továbbjutás bebiztosítása.

“Ebben a sorozatban be kell lőnöd a helyzeteidet akkor, amikor megteheted. Mindezek ellenére jól futballoztunk az első félidőben, akkor remekeltünk, a másodikban pedig szenvedtünk. Az utolsó negyedórában voltak gondjaink, új kapust kellett beállítani. Hogy Ederson kihagyja-e a Liverpool elleni mérkőzést? Nem tudom egyelőre. Hogy megváltoztatta-e a mérkőzést a kihagyott büntető? Határozottan igen, a futball az érzelmek játéka. A második félidőben nem úgy futballoztunk, ahogyan játszania kell a Citynek, egy olyan csapattól, amelyik mindig sok helyzetet alakít ki, ez a teljesítmény kevés. De tökéletes idegenbeli eredmény a döntetlen, még egy pont és továbbjutunk. Amikor leszállunk a manchesteri repülőtéren, onnantól már csak a bajnokságra koncentrálunk.”

Majd hozzátette: “Le a kalappal az Atalanta előtt, látjuk őket játszani hétről hétre, tudjuk, jó csapat, kérdezzék csak meg a Serie A-s ellenfeleiket.”