Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy angol klub is érdeklődött Rodrygóért korábban

Rodrygo legutóbbi BL-szereplése sokakban nyomot hagyott, miután mindössze csak a második Bajnokok Ligája mérkőzésén mesterhármast szerzett. A fiatal brazil korábbi edzője most arról mesélt, hogy a játékosért a Liverpool is ajánlatot tett korábban.

Forrás: Twitter

Elano Blumer, aki Rodrygo korábbi edzője a Santosnál, arról mesélt az amerikai ESPN-nek, hogy még mielőtt a Real Madrid leigazolta volna a fiatal brazil támadót a Liverpool is komolyan érdeklődött iránta.

“A Liverpool is nagy érdeklődést mutatott a játékos iránt, amikor még csak a korosztályos csapatokban játszott. Már ott tartottak, hogy meg is kötik a szerződést, de akkor a Santos úgy gondolta, hogy túl alacsony ajánlatot tett érte az angol klub. Ezt követően megérkezett a Real Madrid is, akikkel még én is beszéltem, és elmondtam nekik, hogy ez a srác mindenképpen megérdemel egy esélyt.”

Elano szerint Rodrygo egy született tehetség, ami már nagyon fiatal korában is megmutatkozott.

“Már fiatalkorában is látszott, hogy mennyire tehetséges. Rengeteget cselezett és remek megmozdulásai voltak, és csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül be a Santos felnőtt csapatába.”

A 18 éves támadó eddig 6 mérkőzésen szerepelt a Real Madrid első csapatában a bajnokságban és a BL-ben, amelyeken már 6 gólnál és egy gólpassznál tart.