Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klinsmann visszatérhet a Bundesligába!

A német sajtó szerint véget érhet Jürgen Klinsmann már egy évtizede tartó, részben önkéntes száműzetése a Bundesligából. A korábbi remek csatár utoljára a Bayern München vezetőedzőjeként ténykedett a német bajnokságban.

A korábban játékosként világbajnoki címig jutó Klinsmann még mindig csak 55 esztendős, ám edzői pályafutása megfenekleni látszik. A német válogatottat 2006-ban még Vb-ezüstig vezette, ám azóta mind a Bayern München, mind pedig az USA válogatottjának kispadján megbukott. Hozzáértők szerint „Klinsi” sokkal inkább remek szervező, szakértő, mintsem motivátor, és gyakorlati ember.

Állítólag remek vezetőképességeit szeretné kiszolgálni a Hertha is. Úgy tudjuk, hogy a berlini klub vezetősége a két igazgató, Michael Preetz és Schiller felügyeletét bízná rá, mégpedig a felügyelőbizottság teljes jogú tagjaként.

Érdekesség, hogy pár napja az ecuadori felnőtt válogatott szövetségi kapitányi posztjára is pletykálták Klinsmannt, ám valószínűbbnek tűnik, hogy hazatérne Németországba.

További apróság, hogy Klinsmann fia, Jonathan éppen idény nyárig állt a Hertha alkalmazásában. A 22 éves kapus manapság a svájci St. Gallen játékosa.