Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca is beszáll a tehetséges irányítóért folyó licitháborúba – sajtóhír

Napjaink legtehetségesebb német labdarúgója iránt már eddig is hetente számolt be a világsajtó egy-egy újabb és újabb európai topcsapat érdeklődéséről, immár pedig a Barcelona sem hiányozhatnak a kérők sorából…

A minap a katalán Sport nevű lap erősítette meg, hogy a Barcelona vezetősége ugyancsak érdeklődik Kai Havertz megszerzése iránt azok után, hogy a Bayer Leverkusen fiatal üdvöskéjét már az elmúlt szezonban is egy sor európai topcsapat irányította. A legtöbb helyen a lehetséges befutók közt eddig a Manchester United és a Real Madrid együttesét emlegették.

A 20 éves középpályás iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a “Vörös Ördögök” mellett már a városi rivális Manchester City és a BL-győztes Liverpool is árgus szemekkel követi pályafutását, de az olasz rekordbajnok Juventus is szemet vetett már rá, míg a Bundesligán belülről a Bayern München és a Borussia Dortmund is folyamatosan monitorozza teljesítményét.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott, és az új idényben is már két bajnoki találatot számlál a BL-ben is érdekelt “gyógyszergyáriak” színeiben.

Amennyiben hihetünk az általános nemzetközi vélekedésnek, Havertz jövő nyáron jó eséllyel akár 100 millió euró feletti összeg ellenében válthat klubot.