Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szerint amióta visszatért most a legjobb a csapat!

A Real Madrid vezetőedzőjének az Eibar elleni találkozó utáni sajtótájékoztatóját követő gondolataiból szemezgettünk.

(Kép: Yahoo Sports)

Az Eibar elleni meccset követő érzéseiről:

“Igazán remekül futballoztunk, egy olyan helyen, ahol nem könnyű ezt megtenni. A csapatok általában megszenvednek az Eibar otthonában. Mi jól kezdtünk, mrá az elejétől kontrolláltuk a mérkőzést, jók voltunk labdabirtoklásban. Komplett telejsítményt nyújtottunk.”

Amikor nem volt a Realnál a labda:

“Tudtuk, hogy az Eibar direkt futballt játszik, a legtöbbször próbálkozik beadásokkal a La Ligában. Kontrollálni tudtuk ezt a fajta játékot is. Úgy készültünk, ha nem kapunk gólt, akkor biztosak voltunk abban, hogy az a minőség, amit képviselünk, el fogja tudni dönteni a három pont sorsát. Szerencsére így történt.”

Fede Valverde a Real 13. gólszerzője:

“Örülök, hogy ennyien hozzá tudnak tenni a csapat teljesítményéhez. Ez a szám is jól jelzi, hogy bizony van minőség és variációs lehetőség a keretben. Örülök Valverde góljának, abszolút megérdemelte.”

Most volt a legjobb a Real teljesítménye, amióta visszatért a kispadra?

“Talán igen, főleg az első 45 percben. De azért a Galatasaray ellen is igazán jól játszottunk.”

Változtatott valamit az utóbbi időszakban a csapaton?

“Nem gondolnám, hogy szükség volt nagy változtatásokra. A Mallorca elleni vereséget követően mindannyian megfogalmaztuk, hogy még keményebben fogunk dolgozni, és el kell kezdenünk hinni önmagunkban… Azóta elkezdtünk gólokat lőni, 5 meccsen nem kaptunk gólt, és ma igazán jól játszottunk.”