Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Megvan az MLS idei bajnoka, mutatjuk a finálé góljait!

Fantasztikus hangulat, elképesztő élőkép, és 69274 néző várta a csapatokat a CenturyLink Field falai között. Az MLS 2019-es nagydöntője négy gólt, és a hazai csapat, a Seattle Sounders győzelmét hozta a Toronto FC-vel szemben.

A mérkőzésről röviden csak annyit, hogy a vendégek végig többet birtokolták a labdát, de kidolgozott helyzetek tekintetében kiegyenlített volt a mérkőzés. Az első játékrész nem hozott gólt, a másodikban viszont egy megpattanó lövés után a Seattle szerzet vezetést. Előnyét a 76. percben növelte a hazai csapat, mely lezárni a döntőt csak az utolsó percben tudta. A ráadásban a Toronto becsületgólja is megszületett, a pontos részleteket azonban megtaláljátok a mellékelt videóban.

MLS – Nagydöntő 
Seattle Sounders – Toronto FC 3:1 (0:0)
G: Leedram (57.), Rodriguez (76.), Ruidiaz (90.), ill. Altidore (90+3.)

A Seattle Sounders ezzel 2016 után újra MLS bajnok lett története során második alkalommal. A rájátszás legjobbja a 4 gólt és 4 gólpasszt jegyző Ruidiaz lett, de Morris is 3 gólig és 1 gólpasszig, míg Lodeiro 2 gólig, és 5 gólpasszig jutott.

Jordan Morris (Seattle Sounders) nyilatkozata a finálét követően – “Szürreális ez a nap számomra és persze egy nagy pillanat a klub történetében. Olyan büszke vagyok mindenkire! Ahogy kivonultunk a pályára, teljesen elérzékenyültem. És a meccs után szintén könnyek szöktek a szemembe. Hiszen ez a szülővárosom, itt nőttem fel és mindig ebben a csapatban akartam játszani. Szürreális, hogy sikerült bajnoki címet nyernem a városomban. Megdobogtatta a szívemet, amikor a meccs előtt, a himnusz alatt megláttam a szüleimet és a barátaimat a lelátón. Ez a siker az övék is, ahogy az összes szurkoló a magáénak érezheti. Különleges pillanat ez!”