Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Pepe 72 millióba került, érte már holnap adnék 40 milliót!”

Jelen állás szerint, a gyenge eredmények ellenére továbbra is Unai Emery marad az Arsenal menedzsere. Pedig a korábbi klublegenda, Paul Merson szerint van valaki, aki minden pénzt megérne, csakhogy az “ágyúsok” kispadján ülhessen. 

(Kép: goal.com) 

A korábbi kiváló középpályás szerint az Arsenal problémáira a megfelelő válasz Brendan Rodgers lenne.

“Szerintem ő az egyik legjobb ebben a szakmában. Ha az Arsenal vezetője lennék, már kopogtatnék is a Leicester ajtaján, hogy mondják meg, mennyiért vihető Rodgers.” – Idézi a Sky Sports Mersont.

“Ha a klub ki tudott fizetni 72 millió eurót egy olyan szélsőért, mint Nicolás Pépé, aki még sohasem játszott a Premier League-ben, és előtte a francia bajnokságban futballozott, már holnap vinnék 40 millió eurót a Leicesternek Rodgersért!” – Folytatta az 51 esztendős korábbi kiválóság, aki meg is indokolta, miért nagy rajongója a 46 esztendős északír menedzsernek.

“Amiket elért korábbi csapatainál, a Swansea-nál, a Liverpoolnál, vagy a Celtic-nél, és most a Leicesternél, az elismerésre méltó teljesítmény. És most nem a megnyert kupák számára gondolok, hanem ezeknek a csapatoknak a játékár, vagy arra, ahogy Rodgers kezei alatt a játékosok fejlődnek, mégpedig elég látványosan.” – Így Merson, hozzátéve még azt is, hogy milyen időtartamra kellene alkalmazni szerinte Rodgerst.

“Ha az Arsenalt vezetném, 6 évre szerződtetném őt, mindenben támogatnám, és hagynám dolgozni a saját elképzelései szerint.”