Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Dárdai két csapatot is visszautasított – sajtóhír

Német sajtóinformációk szerint a kéthetes bajnoki szünet alatt edzőt váltó két kis csapat is a Hertha BSC és a magyar válogatott egykori kormányosát képzelte volna el a kispadjára…

A BZ-Berlin riportja szerint azonban a szünetet tartó Dárdai Pál továbbra sem szándékozik visszatérni az edzősködéshez, és tartja magát korábbi álláspontjához, mely szerint az idei szezont pihenéssel, feltöltődéssel akarja tölteni.

Több német lap is megerősítette a napokban, hogy az edzőjét egyaránt menesztő 1. FC Köln és Mainz gárdája is a 43 éves magyar trénert szemelte ki a kispadjára, azonban hiába kezdeményeztek tárgyalásokat a berliniekkel, Dárdai hajthatatlan. Egyébiránt a kölniek már nyáron is érdeklődtek Dárdai iránt, s a héten is elutaztak Berlinbe, hogy tárgyaljanak a Herthával, Dárdait ugyanis jövő nyárig a fővárosi csapathoz köti a szerződése.

A berlini klubot annak idején 1997 és 2011 között játékosként is hűségesen szolgáló Dárdai 2015. tavaszától a 2018-2019-es szezon befejezéséig irányította a Herthát, s menet közben a magyar válogatott szövetségi kapitányaként elévülhetetlen érdemeket szerzett a 2016-os Európa-bajnokságra való kijutásból.