Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa idén már biztosan nem léphet pályára

Az Atletico Madrid csatárának, Diego Costának nincs szerencséje, hiszen elég valószínű, hogy idén már nem lesz képes pályára lépni egy gerincprobléma miatt. 

Forrás: AS

Az Atletico Madrid hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy Diego Costa a napokban több edzést is kihagyott hátfájdalmakra panaszkodva, és mostanra az orvosi stáb megállapította, hogy a spanyol válogatott támadónak gerincsérve van. A napokban további vizsgálatokat fognak elvégezni a játékoson, hogy kiderüljön, szükség lesz-e operációra.

A klub arról nem adott tájékoztatást, hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia, de egybehangzó sajtóértesülések szerint több hónapos rehabilitációra lesz szüksége, és jövő február előtt szinte biztosan nem léphet majd pályára, de az sincs kizárva, hogy csak az idény végén térhet majd vissza.

Az Atletico Madridnak jelenleg már van egy sérült támadója Joao Felix személyében, így most még egy rövid ideig csak Alvaro Moratára támaszkodhatnak, igaz, a spanyol csatár elég jól teljesített az elmúlt időszakban: a legutóbbi 4 meccsén 4 gólt szerzett a csapatának, míg Diego Costa eddig 15 mérkőzésen 2 találatnál tart.