Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: az LA Galaxy a PSG támadóját szeretné Ibra helyére – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Los Angeles Galaxy már ki is nézte magának a távozó Zlatan Ibrahimovic helyettesét, aki a PSG-ből érkezne. 

Képtalálat a következőre: „cavani”

Forrás: ajansspor.com

A Sky Sports olasz újságírója, a mindig jól értesült Gianluca Di Marzio szerint az LA Galaxy a PSG támadóját, Edinson Cavanit szeretné a távozó Ibrahimovic helyére. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a svéd támadó már el is köszönt a csapatától, hiszen januárban lejár a szerződése, amit nem fog meghosszabbítani.

Di Marzio szerint a két klub már meg is kezdte a tárgyalásokat az urguayi támadó átigazolásáról. Cavani szerződése 2020 nyarán járna le a párizsi alakulattal, de Mauro Icardi érkezésével szinte teljesen kiszorult a csapatból, igaz, a szezon elején egy csípősérülés is hátráltatta. Az argentin támadó ráadásul remek formában játszik, így az sem kizárt, hogy a nyár végén megvásárolják az Intertől.

Thomas Tuchel vezetőedző ragaszkodik ahhoz, hogy Cavani maradni szeretne, és harcolni akar a helyéért, de az MLS nem lenne rossz lehetőség a már 32 éves támadó számára. Mindemellett a PSG-nek továbbra is játékosokat kell eladnia ahhoz, hogy megfeleljenek a pénzügyi Fair Play szabályainak, így Cavani akár már januárban távozhat.