Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Willian: “Ronaldinho jobb volt, mint Messi és Cristiano Ronaldo”

A Chelsea brazil szélsője, Willian szerint Ronaldinho sokkal jobb játékos volt, mint most Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo, mindezt pedig a holnapi Brazília-Argentína barátságos meccs előtt árulta el.

Forrás: AS

Brazília holnap, helyi idő szerint délután barátságos mérkőzést játszik Argentínával Szaúd-Arábiában. Ennek okán a Chelsea szélsője, Willian interjút adott a goal.com oldalnak, amelyben világosan megfogalmazta, hogy szerinte Ronaldinho minden idők legjobb játékosa, akihez sem Lionel Messi, sem pedig Cristiano Ronaldo nem érhet fel.

“Ronaldinho mindenkinél jobb volt, még Lionel Messinél és Cristiano Ronaldónál is. Amit ő művelt a labdával, az elképesztő volt, de a góljai is élményszámba mentek. Hatalmas rajongója voltam, kár, hogy nagyon hamar elhagyta Európát. Ha néhány évvel tovább játszott volna ott, biztos, hogy több Aranylabdát is bezsebelt volna.”

Ronaldinho hivatalosan 2015-ben vonult vissza a brazil Fluminese csapatából, de már 2011-ben, 31 évesen visszatért a hazájába futballozni. A Barcelonában töltött évei során viszont mindent megnyert, amit csak lehetett, és a világ egyik, ha nem a legjobb játékosává vált.