Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazil csapatkapitány rendesen odaszúrt Messinek

Ahogyan arról beszámoltunk, péntek este az argentin válogatott 1-0-s győzelmet aratott Brazília ellen egy felkészülési mérkőzésen, amivel a Selecao csapatkapitánya finoman szólva sem értett egyet, és rögtön neki is ment az argentinok ászának…

Nehezen viselte az egygólos vereséget a brazil válogatott rutinos csapatkapitánya, Thiago Silva a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Lionel Messi és a játékvezetés közt vélt kapcsolatot felfedezni:

“Messi egyszerűen arra törekszik, hogy nekik fújjon a játékvezető, ők kapjanak veszélyes helyekről szabadrúgást, bedobást. Beszéltünk erről már más játékostársakkal, olyanokkal is, akik Spanyolországban játszanak, és ők is ezt mondták. Messi keresi a lehetőséget, hogy irányítsa a meccset, befolyásolja a játékvezetői ítéleteket.”

A Paris Saint-Germain védője szerint ez a módszer egyedül a Bajnokok Ligájában nem működik, ott ugyanis „szigorúbbak a játékvezetők”. A brazil játékos hozzátette, Messi viszont két durva szabálytalanságért és reklamálásért sem kapott lapot.