Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A Salzburg “beárazta” Haalandot! – Sajtóhír

Az elmúlt időszakban jóformán nincs olyan európai élcsapat, amelyet ne hoztak volna szóba Erling Braut Haalanddal. A Red Bull Salzburg viszont úgy hírlik, igencsak szűkíti a lehetséges kérők körét, hiszen hallani arról, hogy csillagászati összeget szeretnének kapni a tehetségért.

(Kép: as.com)

Real Madrid, Bayern München, Manchester United, vagy Juventus… Csak pár név a Haaland-felől érdeklődő sztárcsapatok közül.

Vélhetően Salzburgban is olvassák a nemzetközi sportsajtót, hiszen a Red Bull állítólag gyorsan lépett is az ügyben, hogy letörje az érdeklődők szarvát.
A spanyol, az osztrák, de még az angol sportsajtóból is arról hallani, hogy Haalandért a Red Bull 100 millió eurót is elkérhet!

Ez az összeg még akkor is bizarr, ha a norvég fiatal eddigi 18 tétmeccsén 26 gólt jegyez, de még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy kétségkívül óriási potenciál lakozik Haalandban.

Egy biztos, amennyiben Haaland ilyen formában, és ilyen eredményesen folytatja a szezont, jelenlegi 30 millió eurós értéke (forrás: transfermarkt.de) csak emelkedni fog!