Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético vinné a Real kegyvesztettjét – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint a Real Madrid csapatánál mellőzött támadót az Atlético Madrid szeretné szerződtetni a januári átigazolási időszakban…

A Don Balón információi szerint az Atlético Madrid csapata a támadásbeli lehetőségek bővítése érdekében szeretné megszerezni a Real Madrid együttesében mellőzött Mariano Díazt akár már januárban, miután a spanyol támadó végérvényesen parkolópályára került a “királyiaknál”.

A 26 éves támadó tavaly nyáron Cristiano Ronaldo távozása után tért vissza a “blancókhoz” az Olympique Lyon csapatától, ám hiába kapta meg a 7-es mezt, adós maradt a megbízható teljesítménnyel. Diaz a 2018-2019-es idény során részben sérülései miatt is csupán 13 bajnokin jutott lehetőséghez, amely mérkőzések alatt három találatot szerzett.

Az aktuális évadban pedig csak egyetlen bajnokira nevezték be, október 19-én a Mallorca ellen azonban nem szállt be a kispadról. Tehát Zinedine Zidane már egyáltalán nem számol vele, így a “királyi gárda” mindenképpen az eladása vagy kölcsönadása mellett készül elhatározni magát.