Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic csak elképesztő gázsiért térne vissza a Serie A-ba

Hetek óta a komplett világsajtót foglalkoztatja, hogy vajon hol folytatja pályafutását Zlatan Ibrahimovic azt követően, hogy a veterán klasszis elköszönt a Los Angeles Galaxy együttesétől

Az olasz La Repubblica szerint még mindig az a legvalószínűbb, hogy a 38 éves világklasszis a Serie A-ban folytatja tovább, ám a lap kiemelte, hogy Zlatan Ibrahimovic havonta egymillió eurós fizetéssel térne csak vissza Olaszországba ahonnan az AC Milan, a Bologna, az AS Roma, a Napoli és a Fiorentina érdeklődik iránta.

A svéd támadó szabadügynökként várja a megfelelő ajánlatot, miután az MLS-csapatával lejár az esztendő végén a szerződése. Olasz sajtóhírek szerint Zlatan jövő június végéig fél évre kötelezné el magát új klubjához, ahol havonta egymillió eurót, azaz valamivel több 320 millió forintot akar zsebre tenni.

Nagy kérdés, hogy melyik érdeklődő lesz hajlandó teljesíteni Ibra nem mindennapi fizetési igényét, de állítólag korábbi csapata, a milánói Rossoneri áll a legközelebb a szerződtetéséhez, a többiek ekkora összeg finanszírozását nem feltétlenül engedhetnek meg maguknak. Igaz, a az AC Milan a hatmillió helyett négymillió euróra akarja lealkudni a támadó féléves bérét.